by
on
under ,
Permalink

Sockar som present till de yngsta i familjen

Ingen vill väl att de yngsta i familjen ska frysa om fötterna. Tursamt nog finns det en uppsjö av söta och gulliga sockar för det allra yngsta. De kan ha djurmotiv eller andra skojiga dekorationer och väst av allt är att det finns ett trevligt utbud på nätet. Det gör att det är lätt att ge bort söta sockar i present till bebisen i bekantskapskretsen som fyller år.

Bebisar gillar mjuka paket men …

Ibland kanske det inte passar att ge bort kläder till bebisen då den fyller år. Om föräldrarna har skapat en fond för bebisen att använda när den blir vuxen kan det vara lämpligt att istället ge en penninggåva. Med dagens digitala penningflöde är det väldigt enkelt att exempelvis swisha pengar som en gåva till bebisen.

Ge bort partyprylar i förväg

Det går att göra festen för bebisen extra rolig och festlig om du istället för att skickar efter en gåva för att överlämnas på födelsedagen skickar partyprylar i förväg. Kommer du att närvara på festen kan du komma lite tidigare och pynta lokalen och dela ut roliga saker till deltagarna. Det kan vara festliga hattar, serpentiner, glitter av olika slag och naturligtvis tårtdekorationer.