by
on
under ,
Permalink

Roliga teman för nästa barnkalas

Ett barnkalas är det perfekta tillfället att spexa till det något med ett häftigt tema av ett eller annat slag. Det finns en mängd olika att välja mellan, men för den som har lite idébrist kommer här några populära förslag.

TV-Spel

TV-spel är en hobby både barn och vuxna har idag och stämmer det in på födelsedagsbarnet kan det absolut vara ett passande tema för kalaset också. TV-spelsinspirerad rekvisita från spel som Minecraft kan hittas på flera håll idag och man kan exempelvis även låta barnen klä upp sig som en figur från Fortnite. Om man har detta som favoritspel så blir det naturligtvis en hit med maskeraddräkt som detta.

Halloween

Vankas det kalas mot slutet av oktober är ju halloween ett självklart val som ett tema. Utklädnader för detta är ju allt som är skrämmande på något sätt och alla kan säker hitta något som faller dem i smaken. Dekorationer finns också i överflöd och vill man verkligen skapa rätt stämning kan man även tänka på vad man ska servera. Se till att det är något som de flesta tycker om. Korvmumier och spindelvävspaj låter ju smaskigt.

Superhjältar

Superhjältar är ett väldigt populärt ämne idag och något som tilltalar folk i alla möjliga åldrar. Många barnfilmer och serier inkluderar superhjältar av något slag. Vilket betyder att det finns mycket att välja mellan. Och det finns ofta tillräckligt många artiklar att hitta att man kan lika gärna välja en specifik superhjälte om man så önskar.

Disney

Genom åtskilliga årtionden har Disney gjort ikoniska filmer som publiker världen över älskar. Och med tanke på hur många karaktärer de har skapat hittills finns det en uppsjö av idéer man kan använda sig av som kalastema. Alla kan få sin favoritkaraktär på sin mugg, tallrik, servett eller liknande. Det finns en uppsjö av Disneyfigurer att välja bland om man väljer detta tema.