by
on
under , ,
Permalink

Present till nyblivna föräldrar

Om någon i din vänkrets väntar barn så kanske det är dags att fundera på vad som passar bäst som present till både föräldrar och den som föds. Så klart så passar bebiskläder till den nya familjemedlemmen men vad ska köpas till föräldrarna? Vi ger dig tipsen.

En uppskattad poster

Något som kan vara väldigt uppskattar är en poster med en illustrerad bild av en bebis i naturlig storlek, alltså skala 1:1. Här kan du läsa mer om detta verkar intressant. Du designar den poster som du planerar att ge som present. På sajten så finns det ett verktyg som du använder dig av. Innan du börjar så ta reda på all information såsom namn, längd, vikt, datum och tid för födseln. Till och med klockslaget är viktig att veta då du fyller i all den informationen för din poster. Du kan även välja i vilken position barnet ska ligga, höger eller vänster och även vilken färg på bakgrunden du vill ha.

Ge bort barnpassning

Något som kanske kan uppskattas efter en tid är barnpassning så föräldrarna kan kunna åka iväg en kväll på tu man hand för att äta en god middag under några timmar. Det kanske får vänta något halvår eller så. Den första tiden så gäller det för barnet och föräldrarna att få skapa sina rutiner och komma in i familjelivet. Men framöver så kommer det att bli trevligt för föräldrarna att få lite avlastning någon kväll. Längre fram så kan det kanske passa med ett helt dygn med barnpassning och föräldrar kan boka in en hotellnatt till och med.