by
on
under ,
Permalink

Längtar du till vintern?

Vissa av oss gillar sommar och andra tycker att vintern är den bästa årstiden, mycket för att man kan ge sig ut i slalombackarna och få härliga upplevelser där. Ishockey är också en trevlig aktivitet vintertid då isarna lagt sig och man kan spela hockey. Längtar du till vintern? Ja, du är garanterat inte ensam utan det finns säkert flera som också gör det.

Slalom

Månaderna går fort och snart faller det vita guldet ner och börja täcka marken och slalombackarna med snö. Så fort kylan slår till så går snökanonerna igång och hjälper till för att säkra tillgången av snö så man kan öppna i planerad tid. Det kan vara läge och passa på att köpa slalomskidor redan nu då det kan vara kampanjpriser och man gör en bättre deal nu.

Skridskor

Något som är trevligt är när isen lagt sig och den är så pass tjock att man kan skotta upp för att åka lite skridskor på en närliggande sjö. Bor man i någon större stad så kan det finns hockeyrinkar vid skolor och liknande som man kan åka skridskor på eller spela hockey med kamraterna. Det gör inte så mycket att det är lite kallt, då man få klä sig lite extra för att klara kylan.

Övriga uteaktiviteter

Det finns flera andra andra aktiviteter som man kan göra vintertid, finns det en back i närheten så är pulkåkning en trevlig aktivitet man kan ägna sig åt. Packa med lite varm choklad i en termos gör att man kan klara sig ute i kyla en längre stund.