by
on
under ,
Permalink

Fira någons födelsedag

Det kanske är någon i din vänkrets som fyller år och ni planerar att ordna en överraskningsfest för den personen. Kan vara att personen fyller jämt eller att det bara är för att fira någons födelsedag som man tycker väldigt mycket om.

Överraskningar kan vara både roliga och skrämmande. Se till så den som firas är något så när förberedd på att det ska ske något. Ni vet säkert var personen i fråga tål och hur mycket som ni kan överraska. Se till att ha ordnat med lokal och pyntat denna efter konstens alla regler. Vi vet väl att allt ni behöver för kalaset går att beställa på nätet. Gör detta i god tid så ni har sakerna hemma när ni får tillgångtill festlokalen. Det gäller också att involvera nära och kära i denna händelse. Se till så att den som fyller år blir så omedveten som möjligt om vad som komma skall.

Samla alla som ska vara med på kalaset innan utsatt tid och se till så att alla har partyartiklar att använda när jubilaren kommer in i lokalen. Så klart så är allt väl förberett innan så när personen i fråga kommer så börjar festen. Enklast är att anlita catering för kalaset så ni slipper stå och laga en massa käk. Se även till så det finns några som sköter om serveringen. Det finns säkert skolungdomar som vill tjäna en liten slant för att hjälpa till med detta.