by
on
under
Permalink

Aktivera er utomhus

I en allt för stillasittande tidsålder så är det viktigt att vi rör på oss. Att aktivera er utomhus behöver inte alltid betyda att man planerar i veckor innan utan det kan räcka med att gå ut och göra något trevligt tillsammans. Det är framförallt tillsammans som gör att det blir roligt att vara ute och göra saker och ting.

Vintern är en utmärkt tid att åka pulka och skidor. Det behöver inte betyda att man ska åka till någon populär fjällort utan det kan gott räcka med pulkbacken i närheten där ni bor. Packa med choklad, ostmackor och några apelsiner nästa lärda för en utflykt till närliggande backe. ta med något varmt att sitta på. Njut och aktivera er under ett par timmar i det sköna vädret och ni kommer att känna er som nya människor.

Promenader kan man göra året om. Det behöver inte vara gigantiska långpromenader utan det kan räcka att gå i närområdet för att få sig lite frisk luft. Vill man få lite mer stuns i promenaderna så kan gåstavar hjälpa till att öka pulsen. efter en promenad så är det gott att få slå sig ner i soffan med en kopp fika och njuta av den promenad man gjort.